Call us now Nederlands

Customer Story - PTI

Weet je nog hoe je jaren geleden een kaart of brief in de brievenbus kreeg van je energiemaatschappij of waterbedrijf om je meterstanden door te geven (of is dat nog van voor jouw tijd)? Grote kans dat deze kaart verstuurd werd door PTI. Dit bedrijf uit Woerden was jarenlang de vaste partner van veel nutsbedrijven voor o.a. deze dienst. Maar de tijden veranderen en zo ook de diensten van PTI.

PTI planning suite

Planning Suite

Voor die energiemaatschappijen werken ze nog steeds maar de kaarten zijn niet meer nodig. Dat wordt grotendeels digitaal geregeld en op afstand uitgelezen op enkele uitzonderingen na. Maar de monteurs van energie- en watermaatschappijen en installatie- en infratechniek komen nog steeds thuis en bij bedrijven langs voor (installatie)werkzaamheden. Dat werk moet efficiënt ingepland en vastgelegd worden. Met de consument moet adequaat gecommuniceerd worden. Daarvoor heeft PTI een uitgebreide Planning Suite ontwikkeld. Met deze online tool kunnen de klanten van PTI hun werkprocessen rondom de buitendienst zo slim en efficiënt mogelijk organiseren en uitvoeren.

Al ruim 20 jaar klant

PTI is al sinds 1997 klant van Sound of Data. Dat begon ooit begon met ondersteuning voor diverse informatie- en servicelijnen, voice response (Bellen onder nummer, Meterstandenlijn), uitbellen en diverse sms-applicaties. Maar doordat de activiteiten van PTI in de loop der jaren veranderd zijn, is ook de ondersteuning veranderd. Sommige diensten zijn niet meer nodig en andere zijn gemigreerd naar nieuwe platforms en verder doorontwikkeld zoals verschillende IVR-diensten (Interactive Voice Response). Zo gaan de diensten met de tijd mee en zorgen we ervoor dat PTI’s dienstverlening op de beste manier wordt ondersteund.

“Sound of Data is een no-nonsense bedrijf waar we al jaren naar volle tevredenheid mee samenwerken. Ze zijn 24/7 bereikbaar, daadkrachtig, behulpzaam, betrouwbaar en kennen onze business als geen ander. Zij zijn een echte sparringpartner waar we van op aan kunnen”, aldus Ramon van Stappershoef (vanaf het begin operationeel zeer betrokken bij Sound of Data).

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.