Call us now Contact

Verlenging contract met RTL Nederland

Trots om aan te kondigen dat ook dit jaar ons contract met RTL Nederland verlengd is! Sound of Data levert al meerdere jaren diensten aan RTL Nederland om hen te ondersteunen op het gebied van votings en bel-en-win acties.

RTL Nederland the voice of Holland verlenging contract

Denk bij votings aan shows als The voice of Holland, The Voice Kids en Holland’s Got Talent en bij bel-en-win acties aan programma’s als Expeditie Robinson, All You Need Is Love, Een tegen Vijftig en RTL Darts uitzendingen. Ook een aantal nieuwe formats van RTL’s winterprogrammering zal voorzien zijn van de diensten van Sound of Data.

RTL draagt zorg voor alle uitingen in haar media en wij zijn verantwoordelijk voor alle applicaties, diensten en projecten aan de achterkant. Wij beheren alle servicenummers en sms-shortcodes van RTL-programma’s en zorgen dat deze in combinatie met de bijbehorende applicaties in afgesproken periodes actief zijn. Een complementaire samenwerking die beide partijen als zeer succesvol beschouwen.

We zijn blij dat we ook de komende jaren op deze manier weer een bijdrage kunnen leveren aan het succes van RTL Nederland.